Guideskole blog

Hilsner fra en glad rejseleder

Hilsner fra en glad rejseleder

Kate, en af vores tidligere elever, har sendt en hilsen hjem til vores jobkonsulent Sofie og resten af Service & Co, med en varm tak til Sofie for at lægge så mange kræfter i at få hjulpet alle godt videre. Kate har landet...

MIT JOB ER FEDERE END DIT!

MIT JOB ER FEDERE END DIT!

I 2014 afsluttede jeg min erhvervsuddannelse og vidste ikke hvad jeg skulle - udover at skolebænken, den skulle have en pause. Jeg gik og tænkte på hvad der nu skulle ske. En ting var sikkert, rejse, det skulle jeg. Ved en pool på et hotel i Alanya var jeg på...

Guideteamet

Guideteamet

Når du kommer ned på en destination som guide bliver du en del af et team. Du bliver med andre ord en del af en lille familie. Der kan nævnes uendeligt mange fantastiske ting ved det at være guide, men det absolut bedste for mig har været de forskellige teams, som jeg...

Den bedste beslutning

Den bedste beslutning

Hele mit liv har jeg altid været fascineret af de guider, jeg har mødt, når jeg har været på ferie. Deres enorme overskud og passion for deres arbejde med mennesker, har efterladt mig med en følelse af, at det ville jeg også, når jeg blev voksen – så ”jeg kan, jeg...

Direkte fra guideskolen

Direkte fra guideskolen

Endnu en fantastisk dag lakker mod enden, tiden flyver afsted og jeg er i mit és. D. 20 April tog jeg flyveren mod Spanien, for at starte på mit livs næste eventyr; Service og Co’s guideskole. Et helt unikt ophold, her i skønne solrige Pineda De Mar som er svær at...

Min billet til hele verden!

Min billet til hele verden!

  I 2008 tog jeg den største beslutning i mit liv, nemlig at tage på guideskole igennem Service & Co! Jeg anede ikke hvad der skulle vente mig, og havde egentligt kun hørt ganske få ting omkring det, inden jeg i oktober 2008 rejste til Spanien og Santa...

Paste your AdWords Remarketing code here