Hele mit liv har jeg altid været fascineret af de guider, jeg har mødt, når jeg har været på ferie. Deres enorme overskud og passion for deres arbejde med mennesker, har efterladt mig med en følelse af, at det ville jeg også, når jeg blev voksen – så ”jeg kan, jeg vil, jeg gør” og i 2013 efter gymnasiet, tog jeg på guideskole i Spanien – den bedste beslutning nogensinde.

Fra genert til selvstændig på 5 uger

Man skal ikke lede længe for at finde nogen i min omgangskreds, der aldrig ville have troet jeg kunne gennemføre guideskolen og tilmed komme ud på den anden side med drømmejobbet hos Bravo Tours. Jeg var den generte pige, der havde svært ved at deltage i timerne i gymnasiet og derfor var de første 3 minutter med præsentation af mig selv på guideskolen også direkte angstfremkaldende. Men på de 5 uger skete der en utrolig udvikling. Jeg kunne mærke hvordan jeg fik mere selvtillid i løbet af opholdet og som tidligere skrevet, fik jeg drømmejobbet som rejseleder ved Bravo Tours og opnåede på min anden sæson at komme til drømmedestinationen St. Thomas på de Dansk Vestindiske Øer, hvor udflugterne var historietunge og spændende og jeg elskede at få lov at stå med en gruppe gæster og skulle videregive dette til dem. Dette var ikke sket uden Service & Co. og de fantastiske instruktører, der er med til at skubbe til ens grænser. Det har samtidig også medvirket til, at jeg nu ikke længere er bange for for eksempel at fremlægge opgaver eller gå til jobsamtale. Så det er altså ikke kun i guideverdenen Service&Co. kan bruges.

Næste skridt

Det næste kapitel består i, at jeg skal ned på oktober/november skolen 2017 i Spanien som instruktør – så er du i tvivl om hvad fremtiden skal byde på, så kom ned til mig og få 5 udfordrende og spændende uger.