Service & Co, Den bedste beslutning

Da jeg blev færdig på gymnasiet, havde jeg hørt om Service & Co’s guideuddannelse fra en veninde, som selv skulle afsted. Jeg var i forvejen godt klar over, at jeg skulle have et sabbatår eller flere. Jeg fik fortalt, at uddannelse var noget af det bedste, og fedeste man kunne gøre for sig selv – både personligt, samt arbejdsmæssigt. Jeg valgte derfor at booke oktoberskolen sammen med min veninde. Det har jeg aldrig nogensinde fortrudt.
Service & Co er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Uddannelsen gør så meget mere for dig, end man regner med. Jeg kom ned på skolen som en pige, der var meget bange for at snakke i timerne, jeg havde eksamensangst og jeg hoppede med på vognen, når andre sagde noget.
Men efter jeg kom hjem fra guideskole, er jeg præcis det modsatte. Jeg har ingen problemer med at stå foran en stor forsamling. Det har derfor ændret min personlighed til en mere udadvendt pige. Jeg har arbejdet som guide for Bravo Tours, hvor jeg har fået de bedste oplevelser med hjem. Derudover er mine bedste venner i dag, dem som jeg har været ude som guide med. Samtidig bliver man stillet i nogle situationer og udfordringer, som du også kan bruge derhjemme. Når du fremover skal søge et job, vil mange af stederne kigge på at du har været guide, og det kan du helt sikkert bruge til noget positivt