Endnu en fantastisk dag lakker mod enden, tiden flyver afsted og jeg er i mit és.

D. 20 April tog jeg flyveren mod Spanien, for at starte på mit livs næste eventyr; Service og Co’s guideskole. Et helt unikt ophold, her i skønne solrige Pineda De Mar som er svær at sætte ord på. En hverdag, med et fyldt spændende skema, enkelte fridage hvor vi tager unikke oplevelser med os hjem, en endnu tydeligere indsigt i hvem vi er som person, og bliver endnu klogere på vores kollegaer, og verden omkring os.

Jeg tog afsted, med vildt høje forventninger til skolen og ikke mindst mig selv. Det er virkelig en oplevelse for livet, som jeg altid vil takke mig selv for at have givet mig muligheden for. Det sværeste er nok, at skulle forklare dem der hjemme hvad der egentlig foregår hernede, når de nysegerrigt spørger ind til det. For mens deres hverdag i disse 5 uger, ikke skiller sig ud fra den “normale” hverdag, så rykker jeg mig så meget – at citatet; Jeg vil, jeg kan, jeg gør” næsten er indgraveret som ekstra mellemnavn. Det giver en så meget selvsikkerhed, og endnu mere lyst til livet, og hele verden!

Citatet måtte jeg også sige til mig selv, da vi d. 17 Maj besøgte PortAventura Park hvor jeg nogengange lige skulle skabe mig det sidste mod til nogle af de vilde rutsjebaner som Sydeuropas største forlystelsespark besidder.

Når man tager på guideskolen, går man væk fra den trofaste rutine hverdag, for at prøve noget helt nyt. Jeg er stor fodboldfan hjemme, så da jeg fik muligheden for at komme ind og se fodbold på Camp Nou i Barcelona greb jeg muligheden med det samme. Det var en helt unik oplevelse, for en fodboldtosse som mig. Jeg opnåede en kæmpe glæde, og endnu mere lyst til at kæmpe mod målet, efter denne oplevelse med over 90000 fans.

Guideskolen er virkelig et forum, hvor der er plads til alle. Det er væsentlig at påpege, at selv i undervisningen er der i langt de fleste tilfælde ikke noget svar der er mere rigtigt, eller forkert end et andet. Trods skolen lakker mod enden, har jeg fået endnu en fantastisk oplevelse i mit liv – og venner for livet. Skolen har givet mig et nydt perspektiv på andre mennesker, og gjort mig væsentlig mere opmærksom på, dem omkring mig samt verden.

Camp Nou Stadion, kampen mellem FC. Barcelona og Villarreal

Det er travlt, det er sjovt og din fedeste oplevelse i livet. Så tag afsted, det er aldrig for sent, og du vil ikke fortryder det. Har du blod på tanden for at opleve verden, så grib chancen – og tag afsted. Lyder skolen for noget som dig, har du mulighed for at læse meget mere på Service & Co

Skulle du sidde med et spørgsmål, og hvordan det er at være på elev på guideskolen, så er du mere end velkommen til at skrive en kommentar ?

Guideskolehilsner fra Spanien// Susan