Jeg valgte at tage på HG guideskole, fordi jeg ville finde mig selv. Jeg var en meget stille og genert pige inden guideskolen og jeg var meget nervøs/bange for at tage afsted, da jeg vidste det ville ændre mit liv.
Jeg havde mange forventninger til hvordan det ville være, og jeg må sige, at det har været mit livs bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Min farmor døde 1 uge inden jeg skulle afsted, jeg havde bare lyst til at aflyse det hele, men selvom jeg havde det hårdt og var ked af det, hjalp det en del at komme væk fra DK og tænke på noget andet.
Jeg er ikke den stille, generte pige mere. Jeg har lært så MEGET af Service & Co. ! Og jeg ville sådan ønske jeg kunne tage afsted igen! Jeg er blevet bedre til stå foran en masse mennesker, jeg er blevet bedre til at tro på mig selv.
Mit råd til andre ville nok være at uanset hvilken situation i står i, om i er generte, bange eller bare ville udfordre jer selv, så gør det! Der findes INGEN undskyldning for ikke at tage afsted!
Det er ikke bare 1 måned i det varme Spanien, det er ikke nogen ferie! Det er 1 måned fyldt med nye oplevelser, det var hårdt, men på den gode måde! Du vil få en masse nye venner, nye kompetencer og en oplevelse for livet, som du aldrig nogensinde vil glemme!  Husk på: JEG KAN, JEG VIL & JEG GØR!!!!!
Tak for en fantastisk oplevelse!