Beslutningen var ikke så svær da det lød til at blive en sjov og lærerig måned

Nu er det godt seks måneder siden at jeg forlod Service & Co’s guideskole og vil gerne dele mine erfaringer med jer, andre tidligere elever og mest af alt med kommende elever.
Efter tre år på gymnasiet og et år i militæret bestemte jeg mig en sen november aften for at jeg ville på guideskole. Beslutningen var ikke så svær da det lød til at blive en sjov og lærerig måned man ville få sig, og så kunne man jo også komme ud og se lidt forskellige steder i verden. Men efter endt guideskole har det vist sig at Service & co’s guideskole ikke
bare giver en superfed måned, men ændrer de mennesker der vælger skolen.
Man får “hår på brystet”, langt mere end et år i militæret. Man lærer så mange fantastiske mennesker at kende, nok fordi at man bor sammen og i en hel måned deler både alt det sjove men også den intensive uddannelse.

Og det er jo slet ikke færdigt når man forlader skolen. Det er først her det rigtigt begynder.
Jeg har på 6 måneder allerede mødt så mange fantastiske gæster fra alle samfundslag og fra flere forskellige lande som jeg ikke kan forstille mig man kan gøre i noget andet job. Og det er ikke kun gæster man får mødt. Når man er ude at arbejde og bo i andre lande bliver man en del af lokalsamfundet. Min, indtil nu, korte karrierer i branchen har allerede bragt mig til Kroatien, Kreta og snart til Gran Canaria og alle steder møder man nogle fantastiske mennesker som alle har en utrolig historie at fortælle.
Og ikke at forglemme de mange fantastiske kollegaer man får sig. Man stifter bare så mange gode bekendskaber lige meget hvor man bevæger sig hen. Det man lærer på guideskole og senere i jobbet som guide er jeg overbevist om at man ikke kan lære nogle andre steder.
Man lære noget mennesker. Og det er noget man vil kunne bruge resten af sit liv.

Tak…